Ben jij ook zo fan van onze populaire Bootyfit-HIIT lessen?! Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Want per donderdag 17 juni komt er Bootyfit-HIIT les bij op het rooster, gegeven door Melissa!

Deze les zal elke donderdag gegeven worden op de Hooigracht locatie om 10:15 uur (de BBB komt dus te vervallen).

Wat is Bootyfit-HIIT?

Een Bootyfit-HIIT les is een work-out die bestaat uit 2 verschillende 30 minuten lessen. Een Bootyfit en een HIIT. Onze Bootyfit les is een work-out die zich volledig focust op de billen en benen. Tijdens de les werk je non-stop aan het sterker en mooier maken van deze spieren. Dit doe je met een weerstandsband die het nog extra zwaar maakt, maar voor het beste resultaat. Onze HIIT (high-intensity interval training) les is een vorm van intervaltraining, een cardiovasculaire trainingsstrategie die korte perioden van intense aerobic oefening combineert met minder intense herstelperioden, tot het te uitgeput is om verder te gaan. Kortom je doet korte, maar explosieve oefeningen met kleine pauzes ertussen. Een work-out je werkt aan conditie, kracht en (spier)uithoudingsvermogen.

De Bootyfit-HIIT lessen hebben geen moeilijke choreografie en is daarom al snel makkelijk te volgen. Op leuke muziek zorgt Melissa ervoor dat jij het beste haalt uit de Bootyfit-HIIT les. Ben jij er ook bij?! Inschrijven kan via de Vrouwfit app.

Geen lid, maar wel interesse?! Schrijf je dan online in voor een gratis proefles.