Heb jij onze Bootyfit lessen van 30 minuten ook zo gemist?! Dan hebben wij goed nieuws! De Bootyfit lessen komen weer terug op het rooster!!
 • Elke dinsdag van 14:00 tot 14:30 uur
 • Elke vrijdag van 14:00 tot 14.30 uur
De Bootyfit lessen worden gegeven door Kim op de Vrouwfit Vijf meilaan locatie.
 
Tijdens de Bootyfit werk je 30 minuten lang aan je billen en benen met een speciale bootyband. Deze weerstandsband zorgt ervoor dat je op een effectieve en krachtige manier je billen en benen kan trainen.
 
Geen tijd om in de middag groepslessen te volgen, maar wel fan van Bootyfit?
Dan zou je eens deze lessen moeten proberen:
 • Bootyfit-HIIT
  Elke woensdag van 17:30 tot 18:30 uur, gegeven door Melissa op de Vrouwfit Vijf meilaan locatie.

  Bootyfit-HIIT is een combinatie work-out van twee 30 minuten lessen: Bootyfit & High-intensity interval training. HIIT is een vorm van intervaltraining, een cardiovasculaire trainingsstrategie die korte perioden van intense aerobic oefening combineert met minder intense herstelperioden, tot het te uitgeput is om verder te gaan. Je traint dus je billen en benen en werkt aan je conditie en fitheid.

 • Bootycamp
  Elke dinsdag van 18:30 tot 19:30 uur, gegeven door Moyke op de Vrouwfit Hooigracht locatie.

  Bootycamp is een intensieve les waarbij gebruik gemaakt word van verschillende hulpmiddelen, zoals gewichten, een step en een weerstandsband. Het is een ideale les om zowel uithoudingsvermogen als je spierkracht te verbeteren. Waar de klassieke bootcamp zich focust op het gehele lichaam, zal de bootycamp les zich vooral bezighouden met het trainen van de billen en benen.