Conditie… wat is dat ook alweer? Als deze vraag je akelig bekend voorkomt, is het waarschijnlijk tijd om weer eens een trainingsbroek uit de kast te trekken. Niet om op de bank te hangen en chips te eten, maar om wat overtollige kilootjes weg te zweten. Dat dit nog leuk kan zijn ook, bewijst Vrouwfit in Leiden met de nieuwe bootcamp-lessen die binnenkort starten.

 Bootcamp: de ultieme buitensport

In gezellige groepen bewegen in de buitenlucht. Snel wat afvallen. Je conditie met sprongen vooruit zien gaan. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Dan is bootcamp voor jou misschien wel de ultieme sport. Lees alles over de voordelen van bootcamp.

1. Lekker buiten

Fluitende vogels, de geur van pas gemaaid gras, een frisse lentebries; bewegen in de buitenlucht is gezond voor geest en gestel. Verruim al sportend je blik en vul je energievoorraad aan met dag- en zonlicht en dus een extra shot vitamine D.

2. Motiverende groepen

Sommige buitensporten zoals hardlopen of fietsen zijn niet geschikt voor mensen die in hun eentje moeilijk de discipline kunnen opbrengen om regelmatig te sporten. Maar een teamsport is ook niet voor iedereen weggelegd. Bootcamp biedt dan uitkomst; wel een motiverende stok achter de deur, maar toch een flexibel lessenrooster. Precies zoals je dat van een sportschool gewend bent, maar dan lekker buiten.

3. Werken met je eigen gewicht

Push-ups, burpees, crunches: bootcamp is een sport die weinig accessoires of hulpmiddelen vraagt om aan de slag te gaan.  Tijdens de intensieve groepslessen wordt met name het eigen lichaamsgewicht gebruikt om de verschillende spiergroepen te versterken. Dit kost niets en de sport kan daardoor overal worden beoefend.

4. Snel strakker in je vel

Feeling hot hot hot! Bootcamp is een sport die uit Amerika is komen overwaaien en ook in Nederland steeds meer fans achter zich schaart. De Bootcamp-trainingen van Vrouwfit in Leiden zijn geschikt voor vrouwen van alle leeftijden en zorgen voor snelle resultaten qua spieropbouw, gewichtsverlies en conditie.

5. En nog voordelig ook

Sportkleding aan en gaan! Voor een effectieve bootcamp-training zijn weinig investeringen of spullen nodig. De lessen zelf zijn ook voordelig. Al voor € 29,95 euro per maand kunnen de Bootcamp-trainingen in Leiden worden gevolgd.

Bootcamp Leiden via Vrouwfit

 Woon je in Leiden en heb je interesse in Bootcamp Leiden? Met begeleiding door goed getrainde professionals en een ongedwongen sfeer? Bekijk dan het lesrooster en hou de website van Vrouwfit in de gaten voor meer informatie en het laatste nieuws.