Bootcamp is al een tijd niet meer op het lesrooster van Vrouwfit. Maar nu is hij terug, voor één keer! Aan de Vliet buiten gaat Vrouwfit op dinsdag 9 juli om 20.00 – 21.00 uur een zware maar leuke bootcamp les doen. 

Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van onze fitnessinstructrice. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt. Je kan het een beetje vergelijken met onze HIIT. Je doet een soort circuit met allemaal verschillende workouts. 

Inschrijven en voor deze Vrouwfit zomer actie kan op allebei de locaties. Kan je vòòr dinsdag 9 juli niet aanwezig zijn op Vrouwfit om jezelf hiervoor in te schrijven maar wil je wel heel graag mee doen, geen probleem. Stuur dan een email naar vijfmei@vrouwfit.nl met als onderwerp “Inschrijving bootcamp buiten bij de Vliet” en vermeld in de mail verder je voor- en achternaam, op welke locatie je ingeschreven staat en natuurlijk dat je graag mee wilt doen met deze superleuke workout.

Vrouwfit hoopt je dinsdag 9 juli te zien!

Schrijf het maar alvast in je agenda:

Datum: dinsdag 9 juli
Tijd: 20.00 – 21.00 uur
Kosten: gratis
Waar: Verzamelen bij Vrouwfit locatie Vijf Meilaan