Vind jij het ook zo lekker om buiten te sporten met Vrouwfit? Goed nieuws want er komt nog een extra les bij die buiten gegeven word, de BBB les van Angelique!

De les zal vanaf 21 juni elke maandagochtend buiten gegeven op de buitenlocatie van de Vijf meilaan; het parkeerterrein bij de Vijf Meihal. De les zal starten om 09:15 uur. De BBB-les bestaat uit een warming up, een low impact choreografie en spierversterkende oefeningen voor de buik, benen en billen. Een prima les voor beginners en vrouwen die de ‘BBB-zone’ willen aanpakken.

Hieronder een overzicht van al onze buiten lessen:

Maandag:

  • 09:15 uur – BBB – Angelique
  • 19:30 uur – Bodyshape – Ellen 

Woensdag:

  • 09:15 uur – Bodyshape – Milou

Donderdag:

  • 19:30 uur – Steps – Ellen 

Zaterdag:

  • 09:15 uur – BBB – Angelique

Vrouwfit leent fitnessmateriaal uit voor tijdens deze lessen. Wij lenen uit: fitness/yoga matjes, BRN-sticks, steps en weerstandsbanden. Kom deze materialen halen vlak voor start van je les en leen ook alleen als je de materialen nodig hebt tijdens je les. Het meenemen van je eigen materiaal mag natuurlijk ook! Als je materiaal hebt geleend, breng deze na je les direct weer terug naar Vrouwfit zodat medewerkers het kunnen desinfecteren en het erna weer uitgeleend kan worden. Let hierbij op dat binnen een mondkapje dragen verplicht is, alleen tijdens het sporten mag deze af.