Het is bijna zover, Leidens Ontzet! De tijd van haring met wittebrood, hutspot, kermisplezier en gezelligheid is aangebroken, en Leiden zal bruisen van feestvreugde. Bij Vrouwfit vieren we deze Leidse feestdagen met aangepaste openingstijden, zodat ook jij en wij kunt genieten van het feestelijke Leidens Ontzet.

Maandag 2 oktober – Leidens Ontzet:
Aangepaste openingstijden: 08:00 – 16:00 uur

Dinsdag 3 oktober – Leidens Ontzet:
Gesloten

Vrouwfit Voorschoten is wel open!
Maar geen zorgen als je toch graag wilt sporten tijdens deze feestdagen! Als lid van Vrouwfit kun je op al onze locaties terecht, dus ook Vrouwfit Voorschoten. Op 2 en 3 oktober zijn we daar gewoon open van 08:00 tot 22:00 uur, zodat je kunt blijven genieten van onze gezellige groepslessen en fitnessfaciliteiten.

Extra PT op 3 oktober!
En dat is nog niet alles! Onze geweldige personal trainer, Jenice, biedt op 3 oktober extra personal trainingssessies aan op Vrouwfit Voorschoten. Je kunt kiezen uit drie tijdstippen: 09:00 uur, 10:00 uur of 11:00 uur. Als je altijd al eens personal training hebt willen proberen en beschikbaar bent op een van deze tijden op 3 oktober, zorg er dan snel voor dat je een reservering maakt voordat de plekken vol zijn! Zowel leden als niet-leden kunnen reserveren via onze app en website.